ŠVAROS FABRIKAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ŠVAROS FABRIKAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovėje buvo pastebimos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 7 asmenys, o tai reiškia 16,7 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 434 eurai, t. y. 34,2 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Tačiau kitais metais bendrovės darbo jėga šiek tiek sumažėjo, nes iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 6. Tai atspindi 14,3 proc. sumažėjimą per metus. Nepaisant sumažėjusio personalo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo ir siekė 540 eurų, t. y., palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 24,5 proc.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėgos tendencija pasikeitė, nes darbuotojų skaičius padidėjo iki 7, o tai rodo labai panašų 16,7 proc. metinį augimą. Tuo tarpu darbo užmokesčio augimas, palyginti su ankstesniais metais, sulėtėjo - vidutinis darbo užmokestis padidėjo 9,7 proc. iki 592 eurų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovė pastebėjo savo darbo jėgos svyravimus ir gerokai padidino vidutinį metinį darbo užmokestį. Nors jos darbuotojų skaičius kito, vis dar akivaizdu, kad jų darbuotojų kompensacija nuolat didėja.