Finėjas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Finėjas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 796 darbuotojus, o tai rodo, kad, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 3,4 %. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1 137 EUR, t. y. 14,6 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis padidėjo. Darbuotojų skaičius išaugo 15,8 %, iš viso 922 darbuotojai, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo nuosaikiau, tačiau vis dar 3,2 %.

Žvelgdami į ateitį iki 2023 m. pabaigos, Bendrovė toliau plečiasi - darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - 3,4 % ir iš viso pasiekė 953 darbuotojus. Palyginti su ankstesniais laikotarpiais, vidutinis darbo užmokestis labiausiai padidėjo iš dviejų analizuojamų tendencijų. 2023 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis išaugo 18,3 % ir siekė 1 388 EUR vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius nuolat didėjo, o vidutinis metinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai padidėjo. Šios tendencijos reiškia, kad Bendrovė ir toliau investuoja į savo žmogiškuosius išteklius ir gali susidurti su padidėjusia jos produktų ar paslaugų paklausa. Apskritai Bendrovės įsipareigojimas užtikrinti konkurencingą darbo užmokestį gali paskatinti geresnę darbo jėgą ir prisidėti prie ilgalaikės verslo sėkmės.