Transporto vystymo grupė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Transporto vystymo grupė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 692 darbuotojų, kurie per metus išaugo 16,3 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1099 EUR, o metinis pajamų augimas siekė 16,6 %.

Kitais, 2022 m., bendrovė padarė pastebimą pažangą. Jos darbuotojų skaičius gerokai padidėjo - dabar dirba 761 žmogus, t. y. 10 proc. daugiau nei prieš metus. Be to, vidutiniai atlyginimai gerokai padidėjo - vidutinis darbo užmokestis siekė 1635 eurus, o tai reiškia, kad per metus pajamos padidėjo 48,8 %.

Nors iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko gana stabilus, jis padidėjo tik 0,3 proc. ir iš viso pasiekė 763 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo ir per metus padidėjo iki -14,6 %, o vidutinis darbo užmokestis siekė 1397 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad 2022 m., palyginti su 2021 m., Bendrovės darbuotojų skaičius smarkiai išaugo, o 2021 m. jis augo daug lėčiau nei 2020 m. Nepaisant to, kad 2023 m. darbuotojų rodikliai susilygino, palyginti su ankstesniais metais, gerokai sumažėjo. Taip pat pastebima, kad per šiuos trejus metus darbo užmokesčio augimas buvo daug dinamiškesnis, o 2022 m., po mažiau pastebimo padidėjimo 2021 m., jis gerokai padidėjo.

Iš pateiktos informacijos matyti, kad bendrovės rodikliai gerokai išaugo - visos šalies mastu. Tačiau drastiški darbuotojų darbo užmokesčio pokyčiai, ypač 48,8 % 2022 m. ir reikšmingas 14,6 % sumažėjimas 2023 m., rodo, kad gali būti karštų taškų, kuriuos reikia toliau analizuoti, atsižvelgiant į šių didėjančių pokyčių finansinį gyvybingumą ir tvarumą. Ekonominio klimato supratimas kartu su kitais galimais šios bendrovės išorės veiksniais leistų geriau suprasti šiuos svyravimus. Kai kurie galimi veiksniai, darantys įtaką darbuotojų atlyginimui, gali būti šie: darbuotojų įgūdžių lygio pokyčiai arba įmonės veiklos rezultatai šiais laikotarpiais, be kita ko,. Konkrečios pramonės šakos, kurioje veikia bendrovė, darbo rinkos sąlygos taip pat gali turėti didelės įtakos tendencijoms, kurios atsispindi vidutinio darbo užmokesčio duomenyse. Taigi, nors galime analizuoti tendencijas remdamiesi pateiktais duomenimis, taip pat labai svarbu visapusiškai suprasti platesnį kontekstą, apimantį šių tendencijų poveikį.