BABĖNŲ TRANSPORTAS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BABĖNŲ TRANSPORTAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 23 darbuotojai, t. y. per metus padidėjo 4,5 proc., palyginti su darbuotojų skaičiumi. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 721 EUR, t. y. 1,4 % daugiau nei prieš metus.

Kitais, 2022 m., paaiškėjo kitokia tendencija - Bendrovė nuo 23 darbuotojų perėjo prie 21, todėl darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 8,7 proc. Tačiau vidutinis darbo užmokestis buvo didesnis - per metus jis padidėjo 10,3 proc. iki 795 EUR.

Kitais, 2023 m., bendrovės užimtumo rodikliai atsigavo, nes darbuotojų skaičius išaugo iki 23, o tai atspindi reikšmingą 9,5 proc. metinį augimą. Pažymėtina, kad padidėjus darbuotojų skaičiui, per metus padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris siekė 929 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės užimtumo tendencijos svyravo, tačiau atrodo, kad bendras vidutinio darbo užmokesčio didėjimas yra nuosekli tendencija. 2021 ir 2023 m. darbuotojų skaičius padidėjo, tačiau 2022 m. pabaigos pokyčiai rodo, kad užimtumo rodikliams įtakos gali turėti išorės veiksniai. Nepaisant pakilimų ir nuosmukių, vidutinis darbo užmokestis per visą laikotarpį gerokai padidėjo, o tai rodo, kad Bendrovė laikui bėgant investuoja daugiau į savo darbuotojus.