GINTARO ŠNIUKŠTOS ĮMONĖ, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

GINTARO ŠNIUKŠTOS ĮMONĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, t. y. 50,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 836 eurai, t. y. 47,0 proc. daugiau nei prieš metus. Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (6). Tačiau šiek tiek padidėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris siekė 896 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 7,2 proc. 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo ir dabar dirba tik 5, t. y. 16,7 proc. per metus. Atitinkamai ir vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo iki 713 eurų, t. y. per metus sumažėjo 20,4 %.

Užimtumo ir darbo užmokesčio tendencijos per trejus metus ir augo, ir mažėjo. 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Šis augimas atsispindi duomenyse, atskleidžiančiuose, kad darbuotojų skaičius padidėjo 50,0 %, o vidutinis darbo užmokestis - 47,0 %.

Stabilūs 2022 m. duomenys rodo, kad Bendrovė pasiekė tam tikrą pusiausvyros lygį. Darbuotojų skaičius išliko toks pat, o vidutinis darbo užmokestis augo lėčiau - 7,2 %. Šis sulėtėjimas gali reikšti, kad prioritetai yra stabilūs ar net šiek tiek pasikeitė, pavyzdžiui, daugiau dėmesio skiriama darbuotojų veiklos optimizavimui ir našumui, o ne sparčiai plėtrai.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė susidūrė su sumažėjusiomis tiek užimtumo, tiek bendromis darbo užmokesčio tendencijomis. Darbuotojų skaičius sumažėjo 16,7 %, o vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 20,4 %. Šios tendencijos gali reikšti galimą Bendrovės strategijos, reorganizavimo arba išorės veiksnių pokytį, dėl kurio pasikeis darbo rinka, darant neigiamą poveikį Bendrovei.

Svetainės skaitytojams šios tendencijos iš esmės nevienareikšmis Bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio padėties vaizdas. 2021 m. bendrovė patyrė didelį augimą ir darbo užmokesčio pokyčius, po to 2022 m. buvo stabilesni ir šiek tiek teigiami. Tačiau 2023 m. sumažėjęs darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis rodo galimus iššūkius nuolatinėje darbo rinkos aplinkoje arba įmonei būdingus strateginius pokyčius.