Gargždų prekybos namai, UAB (163188545) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Gargždų prekybos namai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso įdarbino 5 darbuotojus, t. y. 0,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Šių metų vidutinis darbo užmokestis buvo 1262 EUR, t. y. 54,3 % didesnis nei praėjusiais metais.

Po metų, 2022 m. gruodžio mėn., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 5. Tačiau, palyginti su 2021 m., vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 8,3 proc. ir sudarė 1157 EUR.

Žvelgdami į 2023 m. pabaigą, Bendrovė ir toliau turi lygiai 5 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 18,3 proc. ir siekė 946 eurus.

Analizuodami tendencijas matome, kad nors per šį laikotarpį darbuotojų skaičius išliko stabilus, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis svyravo. 2021 m. Bendrovei pavyko sėkmingai padidinti vidutinį darbo užmokestį 54,3 % per metus, o tai turėtų būti pagirtinas rodiklis. Tačiau 2022 m. (8,3 proc. per metus) ir 2023 m. (18,3 proc. per metus) vidutinis darbo užmokesčio sumažėjimas įspėja apie galimą mažėjimo tendenciją, į kurią verta atkreipti dėmesį. Ši analizė gali reikšti, kad Bendrovei reikia spręsti galimus veiksnius, neigiamai veikiančius darbuotojų atlyginimus, nes ji rizikuoja sumažinti darbuotojų pasitenkinimą ir produktyvumą.

Apžvalgoje matyti, kad per šiuos trejus metus Bendrovė išlaikė pastovų darbuotojų skaičių, o 2021 m. skatino vidutinį darbo užmokesčio augimą, o vėlesniais metais patyrė nuosmukį. Tai gali reikšti, kad nors įmonė išlaiko stabilią darbo jėgą, galima susirūpinimą kelianti priežastis gali būti faktiniai šiems darbuotojams mokami atlyginimai, kurie laikui bėgant nedidėja tokiu pat tempu kaip 2021 m. Norint padidinti darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikyti produktyvumą, reikia įgyvendinti atitinkamas priemones, kad būtų galima suprasti priežastis, dėl kurių sumažėjo darbo užmokestis, ir užtikrinti teisingą padėtį, kuri būtų naudinga tiek bendrovei, tiek jos darbuotojams.