Neroja, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Neroja DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 583 EUR, t. y. 31,1 % daugiau nei praėjusiais metais. Tačiau iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 511 EUR, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo -12,4 %. Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė vėl išlaikė savo darbuotojų skaičių, o jos vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 545 EUR, t. y. 6,7 %, palyginti su praėjusiais metais.

Remdamiesi šiomis tendencijomis, galime pastebėti, kad nors Bendrovės darbuotojų skaičius per metus reikšmingai nepasikeitė, tačiau vidutiniai darbo užmokesčio rodikliai smarkiai svyravo. Pirmaisiais 2021 m. pastebėjome didelį darbo užmokesčio padidėjimą, po kurio 2022 m. jis sumažėjo, o 2023 m. - šiek tiek padidėjo. Šie skaičiai gali reikšti, kad 2021 m. Bendrovė daug investavo į darbuotojų atlyginimus, tačiau 2022 m. sumažėjimas gali reikšti, kad atlyginimų strategijos šiek tiek sumažės. Po šio modelio 2023 m. vėl padidės atlyginimai, o tai gali reikšti nuolatines investicijas į darbuotojų kompensacijas.

Be to, įdomu pastebėti, kad, nepaisant vidutinio darbo užmokesčio svyravimų, darbuotojų skaičius per šį laikotarpį išliko stabilus. Šie veiksniai gali mus paskatinti daryti išvadą, kad Bendrovės strategijai, susijusiai su įdarbinimu ir atlyginimu, įtakos gali turėti ekonominio klimato ar pramonės tendencijų svyravimai, o ne esminiai bendro požiūrio į savo darbo jėgos valdymą pokyčiai. Galiausiai, nors verta atkreipti dėmesį į tokius skaičius kaip šie, kad būtų galima stebėti tendencijas ir galimą poveikį, taip pat svarbu atsižvelgti į platesnį šių statistinių duomenų kontekstą, kuris apima ekonomiką, pramonę ir galbūt svarbiausia - verslo veiksnius.