ESPERSEN LIETUVA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ESPERSEN LIETUVA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 379 darbuotojų, t. y. 8,6 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su 2020 m. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius per metus gerokai išaugo, vidutinis darbo užmokestis taip pat gerokai padidėjo - vienam darbuotojui teko 1469 EUR. Ši suma, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 16,8 %, o tai rodo, kad organizacijos darbuotojų skaičius sparčiai auga.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, šiek tiek sumažėjo. Bendras darbuotojų skaičius buvo 447, nors jis vis dar buvo didesnis nei 2020 m. Tačiau metinis augimo tempas sumažėjo iki 17,9 %. Įdomu tai, kad nors darbuotojų skaičius augo, vidutinis darbo užmokestis buvo mažesnis nei praėjusiais metais. Eur, t. y. 7,9 proc. mažiau nei prieš metus, vienam darbuotojui teko 1353 eurai.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės užimtumo rodikliai per metus gerokai sumažėjo - 23,7 proc., o darbuotojų buvo tik 341. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis buvo nedidelis, tačiau vis dar pastebimas - 10,0 %. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui siekė 1488 eurus.

Apibendrinant, remiantis pateiktais duomenimis, galima pastebėti keletą Bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio sektorių tendencijų. Iš rezultatų galima daryti išvadą, kad 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio padidėjimas labai išaugo. Kitais metais darbuotojų skaičiaus augimas šiek tiek sumažėjo, o atlyginimai sumažėjo. Galiausiai 2023 m. darbuotojų skaičius labai sumažėjo, tačiau vis tiek augo ir atlyginimai. Darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio svyravimai rodo, kad Bendrovė yra dinamiška ir patiria pokyčių. Tačiau, nepaisant šių svyravimų, Bendrovė per pastaruosius kelerius metus toliau didino vidutinį darbuotojų darbo užmokestį.