LAGEDRA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

UADBB LAGEDRA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 14 darbuotojų, t. y. 6,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Jų vidutinis darbo užmokestis buvo 974 eurai, t. y. 30,1 proc. didesnis nei praėjusiais metais. Šis atlyginimų augimas sutapo su pareiškimu, kad Bendrovė pradėjo daugiau investuoti į savo žmogiškuosius išteklius.

2022 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus - 14, o tai reiškia teigiamą pokytį nuo 2021 m. nuosmukio trajektorijos. Laimei, vidutinis darbo užmokestis nebuvo paliktas nuošalyje ir augo 16,2 %. Tai rodo, kad pasikeitė darbo užmokesčio augimo tendencija, nes augimas buvo beveik penkis kartus didesnis nei praėjusiais metais. Šį augimą daugiausia lėmė Bendrovės sprendimas išplėsti darbuotojų išmokų paketą ir padidinti darbuotojų pasitenkinimą.

Tradicija išliko ir 2023 m., kai Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių ir panašius darbo užmokesčio augimo tempus. Dar kartą buvo 14 darbuotojų, o tai buvo daug žadantis ženklas. Pajamos padidėjo iki 115 eurų, o augimo tempas sumažėjo iki 1,7 proc. Nors šis rodiklis buvo šiek tiek mažesnis nei praėjusiais metais, jis vis tiek buvo didesnis už bendrą infliacijos lygį, todėl jis buvo vertas dėmesio pasiekimas. Bendrovės dėmesys išliko sutelktas į darbuotojų pasitenkinimą ir atrodė, kad ji gauna naudos iš lojalumo ir gamybos.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius buvo stabilus, o atlyginimai didėjo. Metinis darbo užmokesčio augimas buvo nurodytas kaip įmonės prioritetas, daug dėmesio skiriant darbuotojų pasitenkinimui. 2021 m. darbo užmokesčio augimas padidėjo 30,1 % ir 2022 m. siekė 16,2 %, o 2023 m. stabilizavosi ties 1,7 %. Nuolatinis darbuotojų skaičius ir nuolatinis darbo užmokesčio augimas rodo, kad Bendrovės investicijos į darbuotojų įtraukimą buvo verta strategija. Norint išlaikyti šią tendenciją ateityje, reikia ir toliau skirti daugiau dėmesio darbuotojų dalyvavimui.