Bruneros, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Bruneros DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių, susijusių su jos darbuotojų baze ir darbuotojų atlyginimais. Remiantis pateiktais duomenimis, 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 144 darbuotojus, kurie per metus sumažėjo 12,7 %, palyginti su praėjusiais metais. Šiuo laikotarpiu užfiksuotas 476 eurų vidutinis darbo užmokestis, tačiau per metus jis padidėjo 6,4 %.

Pereinant prie kitų metų, pastebime, kad toliau mažėja ne tik darbuotojų skaičius, bet ir dar drastiškiau mažėjantis vidutinis darbo užmokestis. 2022 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 58 darbuotojus, t. y. 59,7 proc. mažiau nei prieš metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis labai išaugo - 177,7 proc. ir siekė 1322 eurus.

Trečioji nuotrauka buvo padaryta 2023 m. gruodžio 31 d. Iki to laiko Bendrovė dar labiau sumažino savo darbuotojų bazę - dirbo 38 žmonės. Tai reiškia, kad per metus iš viso sumažėjo 34,5 %. Nepaisant sumažėjusio užimtumo, vidutinis bendrovės darbo užmokestis sumažėjo, šį kartą 12,3 proc., palyginti su praėjusiais metais, iki vidutiniškai 1160 eurų.

Per trejus metus trukusius šios analizės tyrimus galima pastebėti, kad sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis, išskyrus 2022 m. vidutinio darbo užmokesčio augimą. Atrodo, kad bendra tendencija atspindi nuolatinį reorganizavimo ir sąnaudų mažinimo procesą, dėl kurio mažėja darbo jėga ir mažėja vidutinis darbo užmokestis, išskyrus 2022 m. dėl užsienio valiutos pokyčių arba skirtingos apdovanojimų nustatymo praktikos, todėl metinis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas buvo puikus. Dinamiškas užimtumo ir atlyginimų duomenų balansas rodo sudėtingą struktūrą, kuria grindžiami bendrovės strateginiai sprendimai.