Egidijaus Jurkevičiaus įmonė, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Egidijaus Jurkevičiaus įmonė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 89 darbuotojų, t. y. per metus išaugo 9,9 %. Tuo metu šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 680 EUR, t. y. per metus padidėjo 8,2 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo. Dirbo 85 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 4,5 proc. Nepaisant šio darbo jėgos sumažėjimo, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 762 EUR, o metinis augimas siekė 12,0 %.

Galiausiai iki 2023 m. pabaigos darbo jėga vėl išaugo iki 89 darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius išliko toks pat kaip ir praėjusiais metais, nors vis dar buvo pastebimas 4,7 proc. metinis augimas. Didžiausias vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo akivaizdus - vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 873 EUR. Per metus jis padidėjo 14,6 %, gerokai viršijo 2021 m. užfiksuotą augimą ir viršijo 2022 m. užfiksuotą augimą.

Analizuojant šias tendencijas akivaizdu, kad nors Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus pokyčių, darbuotojų atlyginimai ir atlyginimai nuolat didėjo. Tai rodo, kad Bendrovė yra įsipareigojusi išlaikyti kvalifikuotą ir motyvuotą darbo jėgą, kartu siekdama ilgalaikės strategijos, kaip aktyviai valdyti darbuotojų kompensacijas. Šis dėmesys darbuotojų kompensacijoms gali padėti kurti teigiamą darbo aplinką, pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotus darbuotojus. Labai svarbu stebėti šią tendenciją ateinančiais metais, kad būtų galima įvertinti jos ilgalaikį poveikį darbuotojų pasitenkinimui, apyvartos tempui ir bendram Bendrovės efektyvumui.