Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė savo darbo jėgos ir darbuotojų darbo užmokesčio pokyčių. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 205 darbuotojus, kurie per metus sumažėjo 1,9 %, palyginti su praėjusiais metais. Tačiau nuo 2022 m. iki tų metų pabaigos darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 203, t. y. per metus sumažėjo 1,0 %. 2023 m. Bendrovės darbo jėga išliko palyginti stabili - ji vėl pasiekė 205 darbuotojus, tačiau šis nedidelis padidėjimas yra tik 1,0 proc. metinis augimas.

Pastaraisiais metais Bendrovės vidutinis darbo užmokestis santykinai augo. 2021 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis buvo 1428 EUR, t. y. per metus padidėjo 2,4 %. 2022 m. pabaigoje vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1363 eurų, t. y. per metus sumažėjo 4,6 %. Tai reiškia, kad bendras darbo užmokesčio biudžetas mažėja. Tačiau detalės pasikeis iki 2023 m. pabaigos, nes vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 1629 eurų, o per metus jis išaugo 19,5 %. Tai reiškia didesnį vidutinį darbuotojų darbo užmokestį ir didėjančią darbo užmokesčio sumą.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo. Nepaisant to, nepaisant laikino nuosmukio, jos bendras darbo užmokestis nuolat didėjo. Tai rodo, kad, nors darbuotojų skaičius buvo kintantis, darbuotojams teikiama vertė, susijusi su atlyginimu, didėjo. Žvelgiant į ateitį, Bendrovė yra pasirengusi potencialiam augimui, nes jos užimtumo bazė yra stabili, o vidutinis darbo užmokestis vis didėja. Tačiau, siekiant užtikrinti stabilumą ir sėkmę ateityje, bendrovei labai svarbu išlaikyti gerą pusiausvyrą tarp darbo jėgos ir atlyginimų tendencijų.