Lietuvos juodmargių galvijų gerintojų asociacija darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, t. y. 16,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1912 eurų, t. y. 185,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Kitais, 2022 m., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, o jos metinis augimas nebuvo didelis. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 33,0 %. Nepaisant prastėjančių atlyginimų, bendrovei pavyko išlaikyti stabilų darbuotojų skaičių.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, o metinis augimas buvo nulinis. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1277 EUR, t. y. 0,3 % mažesnis nei praėjusiais metais. Kartu su nuosaikiu darbo užmokesčio augimu nepasikeitė ir darbuotojų skaičius.

Iš pateiktų duomenų matyti, kad 2021 m. Bendrovė patyrė didelį darbo užmokesčio augimą, po kurio 2022 m. sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, o 2023 m. šiek tiek sumažėjo. Šį darbo užmokesčio sumažėjimą galėjo lemti keli veiksniai, pavyzdžiui, ekonominė padėtis, vietos rinkos sąlygos arba įmonės vidaus restruktūrizavimas.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, 2021 m. Bendrovė patyrė didelį metinį augimą, tačiau šis augimas nuo 2022 m. iki 2023 m. sustojo. Stabilus darbuotojų skaičius gali reikšti, kad reikia iš naujo įvertinti ir peržiūrėti įdarbinimo strategijas arba apsvarstyti sritis, kuriose būtų galima didinti darbuotojų efektyvumą.

Apskritai, nors 2021 m. Bendrovės pajamos gerokai padidėjo, kitais metais jos darbuotojų vidutinis darbo užmokestis sumažėjo, o 2022-2023 m. darbuotojų skaičius beveik nepakito. Tendencijos rodo, kad daugiausia dėmesio reikia skirti stabilios darbo jėgos išlaikymui, kartu ieškant būdų, kaip rasti darbuotojų ir darbo sąnaudų pusiausvyrą, kad būtų užtikrintas ilgalaikis finansinis gyvybingumas.