Elotus, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Elotus DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami 2021-2023 m. Bendrovės duomenis, matome darbuotojų ir atlyginimų matavimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 79 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 6,0 %. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis eurais buvo 2 176 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,2 %.

2022 m. pabaigoje pastebimas nedidelis, tačiau pastebimas augimas. Bendrovė pritraukė 3,8 proc. naujų darbuotojų ir iš viso sudarė 82. Priešingai nei 2021 m., vidutinis atlyginimas padidėjo nuosaikiau - 2,7 proc. iki 2 234 eurų.

Peršokus į galutinį duomenų tašką 2023 m., darbuotojų skaičius per metus išliko nepakitęs - 82 darbuotojai. Tačiau užfiksuotas didelis 17,5 proc. vidutinis darbo užmokestis, kuris padidėjo iki 2 625 eurų.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. Darbuotojų skaičius sumažėjo ir vėliau augo, o vidutinis darbo užmokestis rodė pusiausvyrą tarp stabilaus ir didėjančio augimo tempų. Tai rodo, kad Bendrovės žmogiškųjų išteklių valdymo strategijos pasikeitė, daugiausia dėmesio skiriant darbuotojų skaičiaus išlaikymui ir užtikrinant teisingą, nors ir skirtingą, darbo užmokesčio didinimą, kad atitiktų besikeičiančią verslo aplinką.