Malorija, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Malorija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse pateikiama informacija apie Bendrovės darbuotojų skaičių ir vidutinį trijų skirtingų metų - 2021, 2022 ir 2023 - darbo užmokestį.

2021 m. (iki gruodžio 31 d.) Bendrovė iš viso turėjo 15 darbuotojų, t. y. 36,4 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 687 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, ši suma padidėjo 27,8 %.

Pereinant prie 2022 m., pastebimas darbuotojų skaičiaus sumažėjimas. Metų pabaigoje Bendrovė turėjo tik 8 darbuotojus, o tai rodo, kad per metus ji gerokai sumažėjo - 46,7 %. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 8,0 % ir siekė 632 EUR.

2023 m. Bendrovė vėl atsigavo savo darbo rinkoje. Per metus darbuotojų skaičius išaugo 62,5 % ir iš viso siekė 13 darbuotojų. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, taip pat gerokai padidėjo - 34,5 % ir sudarė 850 EUR. Šis pajamų augimas taip pat gali reikšti investicijas į darbo jėgą ir gerėjančias įdarbinimo sąlygas.

Bendra šios bendrovės tendencija rodo svyravimus per analizuojamą trejų metų laikotarpį. 2021 m. darbo jėga ne tik patyrė pradinį didelį augimą, bet ir 2022 m. patyrė nuosmukį. Tačiau 2023 m. Bendrovė vėl augo, o 2021 m. vėl pradėjo dirbti nemažai darbuotojų. Palyginę tai su vidutiniu vienam darbuotojui tenkančiu atlyginimu, matome, kad 2022 m. pastebimas nedidelis darbo užmokesčio sąstingis, o 2023 m. - didelis padidėjimas.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad iki 2022 m. Bendrovė patyrė sveiką darbo užmokesčio augimą, nepaisant nedidelio sąstingio tais metais. Tačiau sumažėjęs darbuotojų skaičius kelia tam tikrą susirūpinimą dėl darbo jėgos stabilumo. Atkurtas darbuotojų skaičius ir gerokai padidėjęs 2023 m. darbo užmokestis gali reikšti, kad Bendrovė ir toliau sėkmingai dirba. Todėl būsimas augimas ir plėtra bei galimi strateginiai pokyčiai gali turėti didelį poveikį tiek darbuotojų darbo užmokesčio lygiui, tiek bendrai įmonės veiklai.