Naftos dujos, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Naftos dujos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 54 darbuotojai, t. y. per metus darbuotojų skaičius sumažėjo 6,9 %. Metų vidutinis darbo užmokestis buvo 1 043 eurai, o tai rodo įspūdingą 32,2 proc. metinį padidėjimą.

Nuo 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 13,0 %, o iš viso dirbo 61 darbuotojas. Nepaisant padidėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, išliko didelis - 9,7 proc. iki 1 145 eurų.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė išlaikė maždaug 60 darbuotojų, įskaitant minimalų 1,6 proc. sumažėjusį darbuotojų skaičių, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 26,2 proc. ir dabar siekia 1 445 eurus.

Aiški tendencija, kurią Bendrovė parodė per šį laikotarpį, buvo nuolatinis vidutinio darbo užmokesčio augimas, kartu kontroliuojant darbuotojų skaičių. Nepaisant to, kad 2023 m. šiek tiek sumažėjo užimtumas, Bendrovė akivaizdžiai sutelkė dėmesį į bendrų pajamų vienam darbuotojui didinimą. Metinis darbo užmokesčio padidėjimas liudija, kad Bendrovė yra įsipareigojusi išlaikyti sveiką ekonominį augimą ir apdovanoti savo darbuotojus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovė nuolat demonstruoja finansinį augimą, o jos vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai padidėjo, nepaisant darbuotojų skaičiaus pokyčių. Šis strateginis dėmesys darbuotojų kompensacijoms rodo Bendrovės įsipareigojimus tiek darbuotojams, tiek finansinę sėkmę.