Baldinis, MB darbuotojai ir atlyginimai

Baldinis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso įdarbino 21 asmenį, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 686 EUR. Per tą patį laikotarpį, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis išaugo 16,7 %. Vertinant 2022 m. pabaigos duomenis, matyti, kad darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 21, tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 759 EUR, t. y. per metus vidutinis darbo užmokestis padidėjo 10,7 %. Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovė išlaikė 21 darbuotojo darbo jėgą ir pastebimai padidino vidutinį darbo užmokestį. Vidutinė alga siekė 947 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 24,7 proc.

Kalbant apie darbuotojų skaičių, Bendrovė išliko nuosekli ir per visus pateiktus duomenis turėjo 21 darbuotoją. Nors 2021-2022 m. darbuotojų skaičius nepasikeitė, o 2022-2023 m. - pastebima aiški vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija. Per šiuos trejus metus Bendrovės vidutiniai atlyginimai palaipsniui ir reikšmingai didėjo, o tai rodo, kad ji nuolat stengiasi didinti darbuotojų kompensacijas.

Kadangi iš esmės tikimasi, kad vidutinis pramonės šakos darbo užmokestis augs, šią atlyginimų didėjimo tendenciją gali lemti tokie veiksniai kaip infliacija, pastangos pritraukti ir išlaikyti talentingus darbuotojus arba konkretiems pramonės šakoms būdingi reikalavimai. Tačiau išsami konkretaus sektoriaus, vietos ir Bendrovės veiklos analizė padėtų geriau suprasti šių pokyčių veiksnius.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius buvo stabilus, o vidutiniai atlyginimai per metus gerokai padidėjo. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis prasidėjo 686 eurais, o 2023 m. sparčiai išaugo iki 947 eurų, o tai rodo nuolatinį įsipareigojimą didinti darbuotojų kompensacijas.