MELINGOS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MELINGOS KELIAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus bendrovės duomenų analizėse atsirado matomų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 43 darbuotojai, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -4,4 %, palyginti su praėjusiais metais. Netikėtai 2021 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 880 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo -34,9 %.

2022 m. darbuotojų skaičius sumažėjo nežymiai -2,3 proc. per metus iki 42 darbuotojų. Tačiau finansinė kompensacija smarkiai pagerėjo. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 27,3 proc. iki 1120 eurų. Tai rodo geresnę darbo užmokesčio schemą ir galimą bendrovės finansinės padėties pagerėjimą.

2023 m. įvyko reikšmingų personalo pokyčių. Bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 38,1 proc., t. y. padidėjo nuo 42 iki 58 darbuotojų. Ši plėtra gali išryškinti didėjančią bendrovės paklausą ir teigiamus pokyčius. Nors vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo tik 0,7 proc. iki 1128 eurų, darbuotojų kompensacijos vis dar nuolat auga.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad šiuo laikotarpiu bendrovės užimtumo lygis ir darbo užmokestis svyravo. 2021 m. sumažėjęs darbuotojų skaičius ir smarkiai sumažėjęs vidutinis darbo užmokestis sutapo, o tai rodo galimą įmonių restruktūrizavimą ar ekonominį nuosmukį. Nepaisant to, 2023 m. bendrovė, atrodo, atsigavo ir gerokai padidino darbuotojų skaičių, stabilų vidutinį darbo užmokestį ir gerokai pasikeitė, palyginti su 2021 m.