TADORA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

TADORA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 32 darbuotojus, t. y. 3,2 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 032 EUR, o per metus jis padidėjo 12,0 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų ir darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo. Darbuotojų skaičius išaugo iki 37, o tai reiškia, kad per metus jis išaugo 15,6 %. Panašiai augo ir vidutinis darbo užmokestis - iki 1 066 eurų, t. y. per metus padidėjo mažiau - 3,2 %.

Tačiau augimo tendencija nesitęsė iki 2023 m. Šiais metais Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 34. Šis sumažėjimas sudarė 8,1 proc. metinį augimo pokytį. Nepaisant neigiamo augimo, bendrovė ir toliau didino atlyginimus - vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 1 269 eurų, t. y. gerokai per metus padidėjo 19,1 %.

Iš pateiktų duomenų matyti, kad per trejus metus akivaizdžiai pasikeitė Bendrovės darbuotojų augimo ir atlyginimų tendencijos. Bendrovės vidutinis metinis pajamų augimas buvo stabilus ir pasiekė aukščiausią tašką 2023 m. Tačiau darbuotojų skaičius ne taip tolygiai didėjo. Stulbinantis sumažėjimas 2023 m., po kurio ankstesniais metais pastebimai didėjo, rodo nepastovią aplinką, kurioje dirba daug darbuotojų.

Apibendrinant galima teigti, kad šiuo laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius per trejus metus iš eilės kasmet didėjo, tačiau 2023 m. patyrė nuosmukį. Kalbant apie atlyginimus, matome nuolatinį augimą, nors ir su tam tikrais svyravimais. Nors akivaizdu, kad Bendrovė patyrė didėjantį darbo užmokestį, aplinkybės, lemiančios jos užimtumo statistiką, yra mažiau nuspėjamos. Tolesnė analizė galėtų suteikti daugiau informacijos apie šių svyravimų priežastis.