LIŪDYNĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

LIŪDYNĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 18 darbuotojų, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 1089 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, šis vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 12,8 %.

2022 m. Bendrovė išlaikė nepakitusią 18 darbuotojų skaičių. Tačiau vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir pasiekė 1278 EUR, t. y. per metus padidėjo 17,4 %.

Deja, 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iš viso 17 darbuotojų. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir tais metais siekė 1447 EUR. Metinis pajamų augimas siekė 13,2 %.

Atsižvelgiant į šias tendencijas, atrodo, kad per pastaruosius kelerius metus Bendrovės atlyginimai nuolat didėjo. Tai rodo galimą atlyginimų infliaciją, kuri išliko analizuojamu laikotarpiu. Tačiau, kaip matyti iš duomenų, bendrovės darbuotojų skaičius išlieka gana nepakitęs, nes jos darbuotojų skaičius reikšmingai nepadidėjo. 2023 m. darbuotojų skaičiaus svyravimai gali reikšti, kad Bendrovė iš naujo vertina savo darbuotojų poreikius arba siekia importuoti aukštesnės kvalifikacijos darbuotojus, todėl reikia didesnių atlyginimų. Apskritai šie pokyčiai rodo, kad įmonė vertina savo darbuotojus ir nori investuoti į jų atlyginimų didinimą, kartu išlaikydama stabilų darbuotojų skaičių.