SERPANTINAS, UAB (168541846) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

SERPANTINAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 56 darbuotojus, t. y. per metus padidėjo 24,4 %, palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1848 EUR, t. y. 28,7 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo - iš viso 54 darbuotojai, o tai lėmė neigiamą 3,6 proc. metinį augimą. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo, šį kartą 1,6 proc. ir pasiekė 1877 eurus.

Iki 2023 m. pabaigos matome, kad Bendrovė ir toliau mažino darbuotojų skaičių, o iš viso 50 darbuotojų sumažėjo 7,4 %. Tačiau kartu su šiuo darbuotojų skaičiaus sumažėjimu gerokai padidėjo ir vidutinis metinis darbo užmokestis, kuris dabar siekia 2041 eurą, t. y. 8,7 proc. daugiau.

Per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų dydis svyravo, o vidutinis darbo užmokestis nuolat augo. Kalbant apie darbuotojų skaičių, pirmaisiais stebėjimo metais jis gerokai padidėjo, o kitais metais sumažėjo. Paskutiniais analizuojamais metais buvo pastebėtas mažiausias darbuotojų skaičius - -7,4 % sumažėjimas. Palyginimui, vidutinis darbo užmokestis kiekvienais atitinkamais metais šiek tiek didėjo, o tai reiškia, kad laikui bėgant jis palaipsniui didėjo, atitinkamai 28,7 %, 1,6 % ir 8,7 % per metus. Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovė stengėsi išlaikyti ir padidinti savo darbuotojų atlyginimus, kartu atsargiai valdydama savo darbuotojų skaičių.