Ramygalos malūnas, UAB finansai ir skolos

Ramygalos malūnas ĮMONĖS FINANSAI

EUR 2022 2021
Finansiniai duomenys:
Pardavimo pajamos 0 0
Pelnas prieš apmokestinimą
Grynasis pelnas 0 0
Nuosavas kapitalas -13,423 -13,423
Įsipareigojimai 16,020 16,020
Ilgalaikis turtas 2,595 2,595
Trumpalaikis turtas 2 2
Turtas viso 2,597 2,597
Finansiniai rodikliai:
Pajamų pokytis y/y - -
ROA 0.0% 0.0%
ROE - -
Pelno marža - -
EBT% - -
Įsipareigojimų / Nuosavybės santykis - -
Pajamos darbuotojui - -

Ramygalos malūnas SUMOKĖTI MOKESČIAI

Mokesčių tipas 2022m. sumokėta suma, € 2023m. sumokėta suma, € 2024m. sumokėta suma, €
VMI mokesčiai 123 122 123
Pardavimo pajamos

Ramygalos malūnas SODROS SKOLOS

Įmonės finansinės padėties analizė
2021 finansiniais metais Bendrovės finansinė padėtis buvo gerai subalansuota, kaip matyti iš jos balanso. Visas įmonės turtas sudarė 2 597 EUR, kurį sudarė ir trumpalaikis, ir ilgalaikis turtas, pvz., grynieji pinigai, atsargos, turtas ir įranga. Tačiau nuosavo kapitalo vertė buvo neigiama - 13 423 EUR dėl per šį laikotarpį patirtų grynųjų nuostolių. Tai rodo, kad bendrovė turėjo pasiskolinti lėšų, kad padengtų tam tikras veiklos sąnaudas ir išlaidas. Be to, įsipareigojimai buvo didesni už nuosavą kapitalą, o bendra suma sudarė 16 020 EUR, kurią iš esmės sudarė trumpalaikiai ir ilgalaikiai skoliniai įsipareigojimai.

Kalbant apie pelno (nuostolių) ataskaitą, 2021 finansiniais metais bendrovė neužfiksavo grynojo pelno ir pardavimo pajamų. Tai reiškia, kad, nepaisant tam tikrų pajamų šaltinių, ji negalėjo jų paversti teigiamomis grynosiomis pajamomis, apskaičiavus visas sąnaudas ir išlaidas. Todėl nebuvo apskaičiuotų finansinių rodiklių, nes nebuvo pakankamai duomenų apie Bendrovės efektyvumą, mokumą, likvidumą ir pelningumą.

Pereinant prie 2022 finansinių metų, tie patys modeliai išliko ir bendrovės atžvilgiu, nes ji išlaikė nepakeistą balansą, pelno (nuostolio) ataskaitą ir finansinius rodiklius. Jų turtas, nuosavas kapitalas ir įsipareigojimai išliko nepakitę - atitinkamai 2 597 EUR, 13 423 EUR ir 16 020 EUR. Panašiai 2022 m. Bendrovė užfiksavo nulinį grynąjį pelną ir pardavimo pajamas, todėl finansiniai rodikliai vėl buvo tušti.

Grynųjų pajamų trūkumas per šiuos dvejus metus gali reikšti keletą galimų priežasčių. Tai gali būti didelės veiklos sąnaudos, intensyvi konkurencija, prastos kainodaros strategijos, maža produktų paklausa arba silpnos rinkodaros pastangos. Investuotojai ir potencialūs kreditoriai turėtų apsvarstyti galimybę įvertinti ne tik čia pateiktus skaičius, bet ir kitus veiksnius, kad suprastų visą bendrovės finansinių rezultatų istoriją. Jie taip pat gali norėti pažvelgti į veiksnius, pavyzdžiui, valdymo efektyvumą, rinkos tendencijas, ateities augimo perspektyvas, ir pramonės dinamiką prieš priimant sprendimus, susijusius su investicijomis ar skolinimu.

Apibendrinant galima teigti, kad nors iš pateiktos informacijos bendrovės finansinė padėtis nerodo reikšmingo augimo ar sėkmės, ji suteikia vertingų įžvalgų apie sritis, kuriose gali prireikti patobulinimų. Tai yra atspirties taškas tolesniems tyrimams, o ne galutinis bendros Bendrovės finansinės būklės ir potencialo įrodymas.