Čipliai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Čipliai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 18 darbuotojų, o vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 903 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, abu darbuotojų skaičius išliko toks pat (0,0 %), o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 15,1 %.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 17, o vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 947 eurų, t. y. per metus sumažėjo 5,6 %, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo 4,9 %.

2023 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus - 17 darbuotojų, o vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1020 EUR. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo (0,0 %), o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 7,7 %.

Nors darbuotojų skaičius per trejus metus nuo 2021-2023 m. šiek tiek sumažėjo (1,1 proc.), vidutinis darbo užmokestis per tą patį laikotarpį padidėjo 12,2 proc. Vis didėjant vidutinei darbo užmokesčio trajektorijai, galima pastebėti, kad šiuo laikotarpiu Bendrovė investavo į savo darbuotojus. Tai gali atspindėti Bendrovės strateginį dėmesį darbuotojų pasitenkinimui ir atlyginimui, kuris yra svarbus šiandienos konkurencinėje darbo rinkoje.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, bendrovės darbo užmokestis nuolat didėjo, o tai galima vertinti kaip bandymą išlaikyti patenkintą ir gerai kompensuojamą darbo jėgą. Gali būti, kad įmonė ir toliau investuoja į aukštos kokybės darbuotojus, kompensuojant juos pagal veiklos rezultatus ir gerai elgdamasi, kad išlaikytų talentą. Tai rodo bendrovės augimo strategiją ir galimą plėtros kelią ateityje. Tačiau daugiau duomenų per ilgesnį laikotarpį padės geriau suprasti šios bendrovės tendencijas.