ILINVA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ILINVA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis pastebimai keitėsi. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, o jos metinis darbuotojų augimas siekė 0,0 %. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 489 EUR, t. y. 0,4 % mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų padėtis pradėjo reikšmingai keistis. Metų pabaigoje darbuotojų skaičius padidėjo iki 8, o tai rodo didelį 14,3 proc. metinį augimą. Šis padidėjimas buvo bendrovės plėtros planų ir sėkmingo naujų darbuotojų samdymo rezultatas. Kartu su šiuo augimu taip pat padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis - iki 683 eurų. Metinis vidutinio darbo užmokesčio pokytis buvo didelis, t. y. 39,8 proc. didesnis.

Kitais metais, 2023 m., darbuotojų skaičius išliko stabilus - 8 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus vėl padidėjo 0,0 %. Tačiau Bendrovė ir toliau didino atlyginimus. Vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 909 eurų, t. y. 33,1 proc. daugiau nei 2022 m.

Apskritai galima pastebėti, kad Bendrovės vidutiniai atlyginimai gerokai padidėjo, o 2022 m. pastebimai padidėjo darbuotojų skaičius. Nors 2022-2023 m. darbuotojų skaičius išliko nepakitęs, Bendrovė ir toliau didino darbuotojų atlyginimus. Šie statistiniai duomenys rodo, kad Bendrovė siekia išlaikyti stabilią darbo jėgą, kartu užtikrindama, kad jos darbuotojams būtų teisingai ir konkurencingai kompensuota rinkoje.