Pasvalio butų ūkis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Pasvalio butų ūkis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. įmonė įdarbino 14 žmonių, kurių vidutinis darbo užmokestis per mėnesį sudarė 607 EUR, t. y. per metus sumažėjo 7,9 %. Žvelgiant į 2022 m. gruodžio duomenis, matyti, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė ir vis dar yra 14. Tačiau šį kartą vidutinis metinis darbo užmokestis padidėjo 9,8 %, o vidutinis darbo užmokestis per mėnesį padidėjo iki 667 eurų. 2023 m. gruodžio mėn. bendrovės darbo jėga išlieka stabili - 14 darbuotojų, tačiau dabar jos vidutinis metinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir pasiekė įspūdingą 19 % augimą. Dabar vidutinis darbo užmokestis siekia 793 eurus per mėnesį.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. gruodžio mėn. iki 2023 m. gruodžio mėn., nors darbuotojų skaičiaus pokyčių per metus nematome, pastebime, kad vidutinis darbo užmokestis nuolat didėja. Per šį laikotarpį bendrovės finansinė padėtis labai pagerėjo.

Kalbant apie būsimas tendencijas, atsižvelgiant į tai, kad bendrovės darbo jėga išlieka nepakitusi, o vidutinis darbo užmokestis nuolat didėja, galima tikėtis, kad teigiamas atlyginimų augimas greičiausiai tęsis ir toliau. Tai gali lemti didesnį darbuotojų pasitenkinimą ir potencialiai dar didesnę Bendrovės komandą.

Apskritai Bendrovė išlaikė stabilią darbo jėgą, tačiau jai pavyko pagerinti savo darbuotojų finansinę gerovę. Ši prognozė rodo, kad ši teigiama tendencija artimiausiais metais greičiausiai išliks, o tai paskatins palankią ir motyvuotą darbo jėgą. Tai gali būti naudinga tiek darbuotojų pasitenkinimui, tiek bendram Bendrovės augimui ir sėkmei.