Mūšos malūnas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Mūšos malūnas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų, o jos metinis augimas siekė 0,0 %. Bendrovės darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 637 EUR, o per metus jis išaugo 31,9 %. Tai reiškia, kad įmonės vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo.

Artėjant 2022 m. pabaigai, Bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių - 9 darbuotojų. Tačiau, palyginti su ankstesniais metais, darbuotojų augimas šiek tiek sumažėjo - 10,0 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis šiek tiek padidėjo ir siekė 730 eurų, t. y. padidėjo 14,6 proc. Todėl vidutinis darbuotojų darbo užmokestis toliau didėjo, nors ir lėčiau.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė vis dar dirbo 9 žmones, todėl jos metinis užimtumo augimas nepasikeitė ir siekė apie 0,0 %. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo 7,0 % ir siekė apie 679 EUR. Tai gali reikšti nedidelį darbo užmokesčio augimo sumažėjimą arba galimą bendrovės darbo užmokesčio koregavimą.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus, o nuo 2022 m. buvo pastebėtas nedidelis metinis užimtumo augimo tempas. Apskritai vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis didėjo, išskyrus šiek tiek sumažėjusį 2023 m. Ši visa apimanti atlyginimų augimo trajektorija rodo, kad bendrovė per šį trejų metų laikotarpį įsipareigojo didinti darbuotojų kompensavimą. Tačiau 2023 m. duomenys rodo, kad gali būti sutelktas dėmesys į kitus aspektus, galbūt susijusius su išlaidų kontrole, nes, palyginti su ankstesniais metais, vidutinis darbo užmokestis augo lėčiau.