Tūzas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Tūzas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. daugiau nei prieš metus. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis siekė 734 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13,3 %.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 11, o tai rodo 8,3 proc. metinį nuosmukį. Tačiau gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis - vidutinis darbo užmokestis šoktelėjo iki 900 eurų, t. y. 22,5 proc. daugiau nei prieš metus.

2023 m. darbuotojų skaičius vėl išaugo iki 12, o praėjusių metų metinis augimas siekė 9,1 %. Nepaisant to, šiek tiek sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, nes vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 895 eurų, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 0,5 %. Šis nedidelis darbo užmokesčio sumažėjimas gali reikšti konkurencingesnę darbo rinką arba ekonominio klimato pokyčius.

Apskritai per palyginti trumpą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Vos per dvejus metus darbuotojų skaičius sumažėjo 1 proc., o po to vėl padidėjo tiek pat. Priešingai, vidutiniai bendrovės atlyginimai dar labiau išaugo: 2021 m. jie padidėjo 13,3 %, o 2022 m. - 22,5 %, tačiau 2023 m. sumažėjo 0,5 %.

Svarbu atsižvelgti į įvairius veiksnius, darančius įtaką bendrovės užimtumo rodikliui ir vidutiniams atlyginimams. Tai konkrečių įgūdžių paklausa rinkoje, ekonominis klimatas, vietinė konkurencija ir pasauliniai veiksniai, darantys įtaką bendriems verslo rezultatams. Akivaizdu, kad Bendrovė turi atidžiai stebėti šiuos svyravimus, kad išliktų konkurencinga savo pramonės šakoje, taip pat planuoti strateginį darbuotojų augimo ir darbo užmokesčio rodiklių valdymą.