Basana, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Vitalijaus Korsako Basana DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, t. y. per metus sumažėjo 14,3 proc. Šiais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 356 EUR, t. y. per metus gerokai sumažėjo - 38,6 %.

Kitais metais, 2022 m., bendrovė augo tiek savo darbo jėga, tiek darbuotojų atlyginimais. Darbuotojų skaičius padidėjo 16,7 proc. ir pasiekė 7 darbuotojus. Panašiai ir vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai padidėjo - 61,1 proc. iki 573 eurų. Šis vidutinio darbo užmokesčio augimas atspindi teigiamas finansines investicijas į darbo jėgą.

Paskutinėje 2023 m. pateiktoje apžvalgoje bendrovė išlaikė stabilią 7 darbuotojų darbo jėgą, t. y. 0,0 proc. pokytį, palyginti su praėjusiais metais. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 8,6 %, nors, palyginti su 2021 m. vidurkiu, jis išliko -3 %.

Nors per trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo, naujausi duomenys rodo teigiamą augimą ir stabilumą. Šios duomenų tendencijos rodo, kad bendrovės darbo jėga toliau augs, darant prielaidą, kad ši stabili trajektorija išliks stabili. Tačiau įmonės visada turėtų atkreipti dėmesį į vidutinio darbo užmokesčio svyravimus, kad išlaikytų darbuotojų pasitenkinimą ir konkurencingumą darbo rinkoje.