GRENSENA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GRENSENA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje išnagrinėsime įmonės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per trejus metus iš eilės, pradedant 2021 m. ir baigiant 2023 m. Analizės duomenys apima darbuotojų skaičių, metinį darbuotojų skaičių ir vidutinį darbo užmokestį eurais, taip pat metinį darbo užmokesčio augimą.

2021 m. pabaigoje įmonė turėjo 14 darbuotojų, t. y. 7,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Šis sumažėjimas galėjo būti susijęs su sumažėjusia gamyba arba mažinimo strategija. Tuo metu vidutinis darbo užmokestis buvo 641 euras, t. y. 7,1 proc. mažesnis nei praėjusiais metais. Tai galėjo lemti sumažėjęs produktyvumas arba sąnaudų taupymo priemonės.

2022 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius išliko 13, nors, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 7,1 proc. Šis skaičius gali reikšti, kad įmonė stabilizavo savo darbo jėgą arba pradėjo lėtai augti, o galbūt investavo į darbuotojų produktyvumą. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 839 eurų ir siekė 31,0 %. Šį padidėjimą galėjo lemti pastangos pagerinti bendrovės veiklos rezultatus ir užtikrinti geresnius atlyginimus, kad pritrauktų ir išlaikytų gabius darbuotojus.

Iš 2023 m. pabaigos duomenų matyti, kad darbuotojų skaičius išliko stabilus - 13 (0,0 % pokytis, palyginti su praėjusiais metais)). Tai gali reikšti, kad įmonė yra stabili ir išlaiko stabilią darbo jėgą. Vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 907 eurų, t. y. 8,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tai rodo nuoseklias pastangas didinti darbuotojų atlyginimus ir galbūt įmonės veiklos rezultatus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai šiek tiek svyravo. 2021 m. darbo jėga šiek tiek sumažėjo, tačiau 2022 m. vėl pasiekė tą patį skaičių ir išliko 2023 m. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai pagerėjo, o tai rodo, kad bendrovė daugiausia dėmesio skyrė didėjantiems atlyginimams, kad pritrauktų ir išlaikytų kvalifikuotus darbuotojus. Į svyravimus ir augimą galima žiūrėti kaip į normalios rinkos dinamikos, su kuria susiduria įmonės, dalį ir nuolatines ekonomines pastangas didinti darbuotojų pasitenkinimą ir išlaikymą.