BRUŽTĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

BRUŽTĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė tam tikrų pokyčių, susijusių su jos darbuotojais ir atlyginimais. Išanalizuokime turimus duomenis, kad geriau suprastume atsiradusias tendencijas, ypač daug dėmesio skirdami darbuotojų skaičiui ir vidutiniams atlyginimams.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 20 darbuotojų, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. Tai reiškia, kad tuo laikotarpiu darbuotojų skaičius išliko stabilus. Tuo pat metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 704 eurai, t. y. neigiamas metinis augimo tempas - -2,2 %. Tai reiškia, kad 2021 m. vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo.

Artėjant 2022 m. pabaigai, Bendrovės padėtis labai pasikeitė. Dirbančių asmenų skaičius sumažėjo iki 14, o tai reiškia, kad per metus sumažėjo 30,0 %. Šis nedidelis rodiklis rodo, kad sumažėjo darbuotojų skaičius. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiuo laikotarpiu buvo didesnis - iš viso 1 032 EUR. Tai atspindi didelį 46,7 % metinį augimą, o tai rodo, kad darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo.

Po metų, 2023 m., Bendrovės darbo jėga vėl parodė pokyčius. Darbuotojų skaičius padidėjo iki 18, o tai reiškia, kad per metus jis padidėjo 28,6 %. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, pastebimai sumažėjo -8,2 %. 2023 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 948 EUR.

Iš šios analizės galime nustatyti tam tikras Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų scenarijaus tendencijas. Nors darbuotojų skaičius skirtingais metais svyravo, 2023 m., palyginti su ankstesniais metais, padidėjo. Tačiau kiekvienais metais atspindėjo skirtingus darbo užmokesčio augimo tempus. 2021 ir 2023 m. vidutinis atlyginimas sumažėjo, tačiau 2022 m. jis gerokai padidėjo. Atrodo akivaizdu, kad Bendrovės finansinė strategija nuolat kinta, susijusi su įdarbinimu ir darbuotojų kompensavimu. Ši analizė leidžia susidaryti trumpą vaizdą apie bendrovės padėtį jos darbo jėgos ir darbo užmokesčio atžvilgiu, tačiau labai svarbu ir toliau stebėti šias tendencijas ateinančiais metais, kad būtų galima visapusiškai suprasti ilgalaikį poveikį bendrovei.