RIMDALĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

RIMDALĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 35 darbuotojus, o šis skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 16,7 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 984 eurai, t. y. 0,6 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Persikėlus į 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 34, palyginti su ankstesniais metais. Tačiau šis sumažėjimas nebūtinai reiškia, kad sumažėjo darbuotojų skaičius, nes per šį laikotarpį metinis augimas buvo -2,9 %. Tai rodo, kad 2022 m. Bendrovės darbuotojų apyvartos rodiklis buvo didesnis. Nepaisant to, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 14,3 % ir pasiekė 1125 EUR.

CFIGT.

Trečiųjų stebėjimo metų pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo. Iki 2023 m. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 29. Tai reiškia, kad, palyginti su ankstesniais metais, darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - 14,7 %. Todėl, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išaugo 40,7 %, o vidutinis darbo užmokestis siekė 1583 eurus.

Nors darbuotojų skaičiaus sumažėjimas, nors ir sudėtingas ir net keliantis susirūpinimą bendra Bendrovės darbo jėgos dinamika ir produktyvumu, gali būti strateginiu matu. Organizacija gali sutelkti dėmesį į kokybišką darbo jėgą, o ne į kiekybę. Priešingai, didėjantis vidutinis darbo užmokestis paprastai lemia teigiamas darbuotojų gerovės tendencijas, o tai gali reikšti labiau motyvuotą ir atsidavusią darbo jėgą, dėl kurios padidėja produktyvumas ir efektyvumas. Tačiau šiuos pokyčius lemiantys veiksniai ir jų poveikis bendram Bendrovės produktyvumui ir produkcijai turėtų būti toliau analizuojami ir tiriami.

Norint informuoti žiūrovą, svarbu paminėti, kad nėra 2024 m. ir būsimų laikotarpių duomenų. Tačiau, atsižvelgiant į pastarųjų trejų metų tendencijas, galima tikėtis, kad Bendrovė ir toliau laikysis savo strategijos sutelkti dėmesį į kokybišką darbo jėgą, bandydama išlaikyti mažesnį darbuotojų skaičių, tačiau galbūt investuodama į jų augimą didindama atlyginimus. Tačiau tikslūs skaičiai bus tikri tik tada, kai bus gauti 2024 m. duomenys. Tuo tarpu 2023 m. tendencijos rodo, kad vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo, o tai gali būti naudinga darbuotojų dalyvavimui ir motyvacijai. Kadangi pasaulinė ekonominė padėtis ir toliau sparčiai kinta, didelio darbo užmokesčio aplinka gali pritraukti ir išlaikyti aukštesnės kvalifikacijos ir atsidavusius specialistus, taip prisidėdama prie padidėjusio Bendrovės produktyvumo ir sėkmės.