RASVILTĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

RASVILTĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 14 darbuotojų, t. y. 40 % daugiau nei prieš metus, palyginti su praėjusiais metais. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 645 EUR, t. y. 6,8 % didesnis nei per metus.

2022 m. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 14 darbuotojų, tačiau per metus darbuotojų skaičius išaugo 0 %. 2022 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 695 EUR, t. y. 7,8 % daugiau nei per metus.

Iki 2023 m. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 13, o per metus, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 7,1 proc. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis gerokai šoktelėjo ir pasiekė 797 EUR, t. y. 14,7 % daugiau nei pernai.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų atlyginimai labai išaugo, o darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Vidutinė alga kasmet nuosekliai augo daugiau nei 6 %. Kalbant apie darbuotojų skaičių, 2021 m., palyginti su ankstesniais metais, įmonė patyrė šuolį, o 2022 m. išlaikė stabilų rodiklį. Tačiau 2023 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, greičiausiai dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, organizacinių pokyčių ar strateginių sprendimų priėmimo. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų, bendrovė ir toliau didino atlyginimus savo darbuotojams, o tai rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama geresnėms kompensacijoms. Apskritai, Bendrovė demonstravo matuojamą augimo trajektoriją - jos darbuotojų skaičius buvo stabilus, o vidutiniškas darbo užmokestis gerokai padidėjo, todėl jos darbuotojams buvo užtikrintas tvarus vystymasis ir nauda.