Rokiškio komunalininkas, AB darbuotojai ir atlyginimai

Rokiškio komunalininkas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 68 žmonės, t. y. neigiamas 8,1 proc. metinis augimas. Šiais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 077 eurai, t. y. 11,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius išaugo iki 94, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai išaugo - 38,2 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - iki 1 022 eurų, t. y. per metus sumažėjo 5,1 proc.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė pranešė, kad jos darbuotojų skaičius sumažėjo iki 93 darbuotojų, o per metus jis sumažėjo tik 1,1 %. Nepaisant šio nedidelio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 37,5 %, todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 1 406 EUR.

Šių duomenų tendencijų analizė rodo, kad nors Bendrovės darbuotojų skaičius ir didėjo, ir mažėjo, bendra darbuotojų skaičiaus tendencija per trejus metus, atrodo, stabilizuojasi po pradinio reikšmingo augimo 2022 m. Tuo tarpu darbuotojų atlyginimai ir atlyginimai svyravo, o tai rodo, kad vidutinis metinis augimas siekė maždaug 5 %. 2022 m. vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas gali būti laikomas laikinu arba priskirtinu išorės ekonominiams veiksniams. Apskritai atrodo, kad Bendrovė sprendžia problemas, susijusias tiek su darbuotojų skaičiumi, tiek su vidutiniu atlyginimu, siekdama išlaikyti tvarią struktūrą.