DVS Topolis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

DVS Topolis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 19 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 5,6 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 321 EUR, t. y. 7,2 % mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos darbo jėga išaugo iki 20 darbuotojų, t. y. per metus padidėjo 5,3 %. Palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek sumažėjo metinis augimas. 2022 m. vidutinis darbuotojų atlyginimas buvo 534 EUR, t. y. 66,1 % didesnis nei prieš metus.

2023 m. Bendrovė toliau augo - iš viso 21 darbuotojas, t. y. 5,0 proc. daugiau nei 2022 m. Tai yra nedidelis metinis augimo sumažėjimas, palyginti su 2022 m. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis išaugo iki 594 EUR, t. y. per metus padidėjo 11,2 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius nuolat augo - kiekvienais metais jis padidėjo 5 % ar daugiau. Be to, nuolat didėjo ir vidutiniai atlyginimai, o 2022 m. įvyko reikšmingas metinis šuolis. Tačiau, palyginti su ankstesniais metais, metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas šiek tiek sumažėjo. Džiugina tai, kad toliau auga darbo jėga ir didėja vidutinis darbo užmokestis, nors labai svarbu išlaikyti šią augimo trajektoriją, kad darbuotojai būtų patenkinti ir produktyvūs.