Audronės Varankevičienės įmonė, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Audronės Varankevičienės įmonė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 5 darbuotojus, kurie per metus išaugo 0,0 %. Tai reiškia, kad Bendrovė išlaikė tokį pat darbuotojų lygį kaip ir praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 642 EUR, t. y. 43,6 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 4. Šis metinis sumažėjimas buvo didelis -20,0 %. Per šį laikotarpį taip pat padidėjo vidutinis darbuotojų darbo užmokestis. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 730 EUR, t. y. 13,7 % daugiau nei prieš metus.

2023 m. Bendrovės darbo jėga išliko stabili - 4 darbuotojai, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. Tai rodo, kad Bendrovė ir toliau išlaikė tokio pat lygio darbo jėgą kaip ir praėjusiais metais. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 751 EUR, t. y. mažesnis nei prieš metus - 2,9 %.

Apžvelgdami šiuos duomenis, galime pastebėti, kad 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai reikšmingai keitėsi. 2021-2023 m. darbuotojų skaičiaus sumažėjimas nuo 5 iki 4 reiškia, kad sumažėjo darbuotojų skaičius. Šiuo laikotarpiu Bendrovės vidutinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai išaugo: vidutinis darbo užmokestis padidėjo nuo 642 EUR 2021 m. iki 751 EUR 2023 m. Tai rodo, kad Bendrovė daugiau investuoja į savo darbuotojų atlyginimą, galbūt dėl padidėjusių veiklos sąnaudų, konkurencijos arba siekdama pritraukti ir išlaikyti talentus. Tačiau būtina atsižvelgti į tokius išorės veiksnius kaip ekonominės tendencijos ir darbo rinkos sąlygos.

Per kitą laikotarpį taip pat galime daryti išvadą, kad metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas išliko stabilus, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus. Tai gali reikšti nuolatinę strategiją, kuria siekiama išlaikyti optimalią darbo jėgą ir užtikrinti, kad Bendrovės darbuotojams būtų teisingai atlyginama už jų indėlį į organizacijos veiklą. Tačiau, siekiant nustatyti tendencijas ir dinamiką darbo rinkoje, ateityje reikėtų atidžiai stebėti bendrą Bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio duomenų tendenciją.