Šakių šilumos tinklai, UAB (174409393) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Šakių šilumos tinklai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 44 darbuotojus ir 1 375 EUR vidutinį darbo užmokestį. Palyginti su praėjusiais metais, bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo -2,2 %, tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo 7,3 %.

Pereinant prie 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 45, t. y. 2,3 proc. per metus. Tuometinis Bendrovės vidutinis darbo užmokestis buvo 1 463 EUR, o tai yra įspūdingas 6,4 % vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas, palyginti su praėjusiais metais.

Galiausiai, 2023 m. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 43 ir per metus pastebimai išaugo -4,4 %. Tačiau svarbu pažymėti, kad šiais metais vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 2 569 EUR, t. y. 75,5 % daugiau nei prieš metus.

Apibendrinant galima teigti, kad per stebimą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo. Tačiau nuolat buvo stebima teigiama darbuotojų darbo užmokesčio tendencija.

2021 m. pastebimai padidėjo vidutinis darbo užmokestis ir šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius. 2022 m. Bendrovė toliau didino savo darbuotojų skaičių ir pastebėjo dar vieną didelį pajamų augimą. Nepaisant to, kad 2023 m. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis išaugo iki precedento neturinčio lygio, o tai rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi savo darbuotojams suteikti didelį atlyginimą. Didėjimo tendencija yra esminis teigiamų darbo sąlygų rodiklis ir pastebėtas darbuotojų pasitenkinimas šioje bendrovėje.