Šalčininkų žuvininkystės ūkis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Šalčininkų žuvininkystės ūkis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė įdarbino 32 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 611 EUR, t. y. per metus padidėjo 5,9 %. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 31, todėl per metus jis sumažėjo 3,1 %. Nors darbuotojų skaičius buvo mažesnis nei praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 622 eurų, t. y. per metus padidėjo 1,7 proc.

2023 m. Bendrovė toliau augo ir prisitaikė prie rinkos sąlygų, o metų pabaigoje dirbo 30 darbuotojų. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus dar labiau sumažėjo - 3,2 %. Nepaisant šio sumažėjimo, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo - jis padidėjo iki 662 eurų, t. y. per metus padidėjo 6,5 %.

Per trejų metų laikotarpį nuo 2021 iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimų lygis svyravo. Nors bendras darbuotojų skaičius sumažėjo 2,5 %, vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo ir iš viso padidėjo maždaug 7 %. Tai rodo, kad Bendrovė toliau investavo į savo darbuotojus ir įgyvendino politiką, kuri paskatino didinti darbuotojų atlyginimus.

Bendrovės gebėjimas išlaikyti teigiamą metinį vidutinio darbo užmokesčio augimo tempą, nepaisant svyruojančio darbuotojų skaičiaus, parodė, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti ir išlaikyti savo darbuotojus taikydama teisingą kompensaciją. Tai savo ruožtu padėjo išlaikyti darbuotojų pasitenkinimą, o tai lėmė teigiamus Bendrovės veiklos rezultatus, susijusius su našumu ir darbuotojų išlaikymu.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. laikotarpiu Bendrovės bendras darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, o vidutinis metinis pajamų augimas buvo teigiamas. Tai rodo Bendrovės įsipareigojimą išlaikyti kvalifikuotą ir motyvuotą darbo jėgą, daugiausia dėmesio skiriant teisingoms ir patrauklioms kompensavimo strategijoms.