Šalčininkų šilumos tinklai, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Šalčininkų šilumos tinklai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 55 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus sumažėjo 1,8 %. Šių metų vidutinis darbo užmokestis buvo 1123 eurai, t. y. per metus sumažėjo 13,0 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė turėjo 54 darbuotojus, t. y. 1,8 proc. mažiau nei prieš metus. Tačiau šiais metais vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 1764 eurų, t. y. 57,0 % per metus.

Paskutiniame etape, nuo 2023 m. pabaigos, Bendrovė dar labiau sumažino savo darbuotojų skaičių - iš viso 52 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus darbuotojų sumažėjo 3,7 %. Šiais metais vidutinis darbo užmokestis buvo 1739 eurai, t. y. šiek tiek per metus sumažėjo 1,4 %, palyginti su praėjusiais metais.

Šios tendencijos rodo, kad analizuojamu laikotarpiu darbuotojų skaičius ir atlyginimai svyravo. 2021 m. ir 2023 m. darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų sumažėjimas koreliuoja su tuo, kad Bendrovė arba sumažino planus, arba šiuo laikotarpiu susidūrė su ekonomiškai nepalankiomis aplinkybėmis. Priešingai, 2022 m. neįprastai padidėjo vidutinis darbo užmokestis, o tai gali reikšti atsigavimo poveikį arba tam tikras investicijas į darbuotojų atlyginimą tais metais.