Kuršėnų akcinė buitinių paslaugų bendrovė, AB (175724680) įmonės finansai ir skolos

Kuršėnų akcinė buitinių paslaugų bendrovė ĮMONĖS FINANSAI

EUR 2022 2021 2020
Finansiniai duomenys:
Pardavimo pajamos 0 0 0
Pelnas prieš apmokestinimą 0 0 0
Grynasis pelnas 0 0 0
Nuosavas kapitalas 0 0 0
Įsipareigojimai 0 0 0
Ilgalaikis turtas 0 0 0
Trumpalaikis turtas 0 0 0
Turtas viso 0 0 0
Finansiniai rodikliai:
Pajamų pokytis y/y - - -
ROA - - -
ROE - - -
Pelno marža - - -
EBT% - - -
Įsipareigojimų / Nuosavybės santykis - - -
Pajamos darbuotojui - - -

Kuršėnų akcinė buitinių paslaugų bendrovė SUMOKĖTI MOKESČIAI

Mokesčių tipas 2022m. sumokėta suma, € 2023m. sumokėta suma, € 2024m. sumokėta suma, €
VMI mokesčiai 23 23 23
Pardavimo pajamos

Kuršėnų akcinė buitinių paslaugų bendrovė SODROS SKOLOS

Įmonės finansinės padėties analizė
Šiame finansiniame aprašyme apibūdinami pagrindiniai Bendrovės ekonominiai rodikliai dvejus metus iš eilės, konkrečiai 2021 ir 2022 m. 2021 finansiniais metais balansas rodė nulinius turto (turto_EUR), nuosavo kapitalo (nuosavo kapitalo_EUR) ir įsipareigojimų (įsipareigojimų_EUR) eurus. Pelningumo ir nuostolių ataskaita parodė, kad pelnas prieš mokesčius (pelnas prieš_tax_EUR) taip pat buvo lygus nuliui, o grynasis pelnas (net_profit_EUR) taip pat buvo lygus nuliui. Tuo tarpu pardavimo pajamos per tą patį laikotarpį sudarė nulį eurų (sales_revenue_EUR). Kalbant apie finansinius rodiklius (finansinius rodiklius), 2021 m. konkrečių verčių ar skaičiavimų nepateikta.

Pereinant prie 2022 finansinių metų, atrodo, kad Bendrovė išlaikė panašų turto, įsipareigojimų ir nuosavo kapitalo lygį, o visos trys kategorijos išliko nepakitusios, palyginti su praėjusiais metais (turtas_EUR = 0, nuosavas kapitalas_EUR = 0, įsipareigojimai_EUR = 0). Kalbant apie pelno (nuostolių) ataskaitą, nuo 2021 m. didelio skirtumo nebuvo, nes pelnas prieš mokesčius (pelnas prieš_tax_EUR), grynasis pelnas (net_profit_EUR) ir bendros pardavimo pajamos (sales_revenue_EUR) išliko nulinės. Kalbant apie 2022 m. apskaičiuotus finansinius rodiklius (finansinius rodiklius), taip pat nepateikta jokios konkrečios informacijos.

Apibendrinant galima teigti, kad remiantis pateiktais 2021 ir 2022 m. finansiniais duomenimis, Bendrovės augimas arba stabilumas pagal įvairius esminius rodiklius, tokius kaip turto vertė, nuosavas kapitalas, įsipareigojimai, pelnas, grynasis pelnas ir pardavimo pajamos, buvo minimalus. Svarbu pažymėti, kad be papildomų kontekstinių detalių ir finansinių rodiklių skaičiavimų, gali būti sunku nustatyti bendrą organizacijos būklę ar veiklos rezultatus.