EKOLOGINĖ SFERA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

EKOLOGINĖ SFERA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 29 darbuotojus, t. y. 11,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. 2021 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 661 EUR, t. y. 22,5 % daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. pabaigos toje pačioje bendrovėje buvo 28 darbuotojai, t. y. 3,4 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tačiau vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis augo lėčiau - tik 2,4 proc. ir pasiekė vidutiniškai 676 EUR.

Žvelgiant į ateitį iki 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 25, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 10,7 %. Priešingai, vidutinis darbo užmokestis didėjo sparčiau - per metus jis padidėjo 15,4 % ir pasiekė 780 EUR vidurkį.

Nors 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, nuolatinio vidutinio darbuotojų darbo užmokesčio didėjimo tendencija išliko. Tai gali reikšti didesnes investicijas į darbuotojų talentą ir atlygio svarbą darbuotojų išlaikymui ir dalyvavimui veikloje. Tačiau šis pastebėjimas grindžiamas tik pateiktais duomenimis, o papildomi veiksniai taip pat gali turėti įtakos šioms tendencijoms.

Galiausiai, labai svarbu, kad Bendrovė išlaikytų pusiausvyrą tarp darbuotojų valdymo ir investicijų į darbuotojų atlyginimus. Teikdami didesnes nei vidutines pajamas, galime pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotus darbuotojus, tačiau taip pat reikia atlikti kruopščią personalo poreikių analizę, kad būtų užtikrinta optimali ir ekonomiškai efektyvi įdarbinimo praktika.