Šilalės vandenys, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Šilalės vandenys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 39 darbuotojus, t. y. per metus jos darbuotojų sumažėjo 4,9 %. Šiais metais vidutinis darbo užmokestis buvo 1194 EUR, t. y. 9,0 % didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. darbuotojų skaičius nepasikeitė, o Bendrovė vis dar įdarbino 39 asmenis. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo ir siekė 1473 eurus, o per metus padidėjo 23,4 %.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - dabar dirba 37 asmenys, t. y. per metus sumažėjo 5,1 %. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 1861 euro, t. y. 26,3 proc. daugiau nei prieš metus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per trejų metų laikotarpį nuo 2021 m. iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius toliau mažėjo. Tačiau vis dėlto per šį laikotarpį sparčiai augo ir atlyginimai. Per trejus metus vidutinis darbo užmokestis padidėjo maždaug 61 %, o tai rodo, kad bendrovės strategijoje galima sutelkti dėmesį į darbuotojų atlyginimą. Tai gali reikšti, kad įmonė daugiau investuoja į didesnius esamų darbuotojų atlyginimus arba galbūt pritraukia geresnius talentus į bendrovę, o tai gali padėti padidinti produktyvumą ir darbuotojų pasitenkinimą. Nepaisant to, kyla klausimas, ar tokios tvirtos investicijos į atlyginimus gali turėti įtakos bendrovės veiklos rezultatams. Iš pateiktų tendencijų galima spręsti apie bendrovės įsipareigojimą didinti darbuotojų pasitenkinimą ir atlyginimus, nors ilgainiui sumažėjo darbuotojų skaičius. Tačiau norint suprasti tikslią dinamiką, reikėtų atlikti tolesnę bendrovės finansinių duomenų analizę.