Žolmedis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Žolmedis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 11 darbuotojų, o jos metinis augimas siekė 0,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 740 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis metinis pajamų augimas siekė 8,0 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, o jos darbuotojai sumažėjo iki 10 darbuotojų. Tai reiškia, kad metinis augimo tempas gerokai sumažėjo -9,1 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat padidėjo ir siekė 829 EUR. Lyginant su praėjusiais metais, tai lėmė 12,0 % metinį pajamų augimą.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 10, todėl metinis augimas siekė 0,0 %. Šiais metais vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 913 EUR, o jo augimas (per metus) siekė 10,1 %.

Žvelgiant į šias tendencijas laikui bėgant, atrodo, kad Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis padidėjo ir, remiantis pateiktais duomenimis, per metus vidutiniškai siekė maždaug 8 %. Nepaisant to, kad per pastaruosius dvejus užfiksuotus metus išliko stabilus darbuotojų skaičius - apie 10, reikėtų pažymėti, kad 2022 m. sumažėjo 1 darbuotojas. Šis sumažėjimas gali kelti susirūpinimą ar toliau tirti, nes bendrovė gali norėti išlaikyti savo darbuotojų pajėgumą, kad užtikrintų sklandžią veiklą. Nepaisant to, didėjantis darbo užmokestis rodo, kad Bendrovė nuolat stengiasi geriau kompensuoti savo darbuotojų skaičių.