Šilutės veislininkystė, UAB (177005858) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Šilutės veislininkystė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 7 darbuotojų, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 1072 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius išliko stabilus - per metus jis padidėjo 0,0 %. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 20,0 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė nuoseklų 7 darbuotojų komandos dydį. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir siekė 1982 EUR. Todėl vidutinis metinis darbo užmokestis per metus išaugo 84,9 %.

2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko toks pat - 7, o vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - iki 2110 EUR. Lyginant šiuos duomenis su 2022 m., metinis vidutinio darbo užmokesčio augimas siekė 6,5 %.

Per nurodytą laikotarpį Bendrovė nuolat turėjo darbuotojų, tačiau jos vidutinis darbo užmokestis svyravo. Nepaisant to, kad 2021 m. vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 20 %, 2022 m. jis gerokai padidėjo - 84,9 %, o 2023 m. - palyginti mažiau - 6,5 %. Bendrovės patikslinimai dėl darbo užmokesčio gali būti naudingi analizuojant ir prognozuojant ekonomines tendencijas ir rinkos poreikius, kad būtų užtikrintas teisingas ir konkurencingas darbuotojų darbo užmokestis. Ši informacija gali padėti bendrovei atitinkamai planuoti atlyginimus ir atlyginimus, tinkamai atsižvelgiant į tokius veiksnius kaip ekonominė aplinka, konkurencija, organizacinis augimas ir darbuotojų vaidmuo bei įsipareigojimai.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad stabilus darbuotojų skaičius per šį laikotarpį rodo, jog bendrovė nuolat stengiasi išlaikyti nuoseklią darbo jėgą. Tačiau dėl reikšmingos vidutinio darbo užmokesčio pažangos bendrovė turėtų pritaikyti savo atlyginimų struktūrą, kad išlaikytų pusiausvyrą tarp darbuotojų pasitenkinimo ir įmonės produktyvumo.