Blokas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Blokas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų duomenis, galime pastebėti reikšmingus darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčius.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 17 darbuotojų, t. y. 5,6 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 604 eurus, t. y. 20,8 proc. daugiau nei pernai.

2022 m. Bendrovė susidūrė su dramatišku darbuotojų skaičiaus mažėjimu - iki metų pabaigos dirbo tik 10 darbuotojų. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo 41,2 %. Tuo pat metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo dar 24,2 proc. ir dabar siekia 750 eurų.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė patyrė viltingus atsigavimo ženklus. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 50 proc. ir pasiekė 15 proc. Nors vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo kukliau - 7,1 proc. ir pasiekė 804 eurus, šis augimas remia Bendrovės pastangas išlaikyti ir pritraukti aukštos kokybės talentus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Atrodo, kad 2023 m. tikslas buvo susijęs su darbo jėgos augimu ir tvariu darbo užmokesčio didinimu, taip sudarant potencialiai tvirtą pagrindą būsimam augimui ir plėtrai.