Spadviliškio lentpjūvė, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Spadviliškio lentpjūvė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, palyginti su 5 2022 m. gruodžio 31 d. ir 4 - 2023 m. gruodžio 31 d. Tai rodo, kad per pastaruosius dvejus metus sumažėjo darbuotojų skaičius. 2021 m. darbuotojų skaičius per metus išaugo 20,0 %. Tačiau 2022 m. šis augimas pasikeitė: 2023 m. jis sumažėjo 16,7 %, o 2023 m. - dar labiau, todėl darbuotojų skaičius sumažėjo dar 20,0 %. Šie pokyčiai gali reikšti galimus personalo koregavimus, atsižvelgiant į besikeičiančias rinkos sąlygas arba verslo strategijos pokyčius.

2021 m. pabaigoje Bendrovės vidutinis darbo užmokestis buvo 555 EUR. Per kitus metus jis per metus išaugo 4,0 %, todėl iki 2022 m. pabaigos vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 571 EUR. 2023 m. vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo 14,5 % ir pasiekė 653 EUR. Tai rodo aiškią nuolatinio darbo užmokesčio augimo tendenciją per trejus metus.

Nors bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis per visus trejus metus nuolat augo. Tai gali reikšti, kad bendrovės strategija yra linkusi gerinti darbuotojų kompensavimą, o ne pasikliauti didele darbo jėga.

Be to, atrodo, kad Bendrovės metinis pajamų augimas, palyginti su pramonės standartais ar konkurentų tendencijomis, yra ypač pastebimas. Konkurencingoje darbo rinkos aplinkoje didėjantis darbo užmokesčio paketas gali būti labai svarbus elementas pritraukiant ir išlaikant kvalifikuotą darbo jėgą.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus nagrinėjamus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o vidutinis darbo užmokestis nuolat augo. Šios tendencijos gali reikšti, kad įmonė tobulina savo verslo požiūrį ir pabrėžia didesnę darbuotojų kompensaciją. Tačiau norint visapusiškai suprasti šių pokyčių priežastis ir jų bendrą poveikį bendrovės veiklai, reikėtų papildomos informacijos.