Girios, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Masevičiaus įmonė Girios DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 61 darbuotojas. Metams bėgant darbuotojų skaičius palaipsniui mažėjo, o metinis augimas siekė -11,6 %. Tačiau finansinė kompensacija darbuotojams padidėjo teigiama linkme - vidutinis darbo užmokestis siekė 895 eurus, t. y. 8,5 proc. daugiau nei prieš metus.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo ir dabar dirba tik 53 darbuotojai. Palyginti su praėjusiais metais, šis rodiklis dar labiau sumažėjo -13,1 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - jis padidėjo 15,0 %, o dabartinis vidutinis darbo užmokestis siekė 1030 EUR.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė patyrė dar vieną darbo jėgos sumažėjimą, kurią dabar sudaro 49 darbuotojai. Dėl to, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo nuosaikiau -7,5 %. Teigiama darbuotojų darbo užmokesčio tendencija išliko, nes vidutinis darbo užmokestis padidėjo 4,1 % ir galiausiai sudarė 1072 EUR.

Apskritai Bendrovė patyrė nuoseklią darbuotojų mažėjimo tendenciją, kartu nuosekliai didindama atlyginimus. Tai rodo, kad Bendrovės strateginis tikslas yra išlaikyti nedidelę darbo jėgą, kartu užtikrinant konkurencingus atlyginimus, kad išlaikytume esamus darbuotojus ir pritrauktume naujų talentų.

Bendrovė, kurios pradinis darbuotojų skaičius siekė 61, o 2021 m. - 61, per trejus metus grynąjį darbuotojų skaičių sumažino 8. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - nuo 2021 m. gruodžio mėn. iki 2022 m. gruodžio mėn. jis padidėjo 15 proc. Tai reiškia, kad Bendrovė vertina stabilią ir sveiką darbuotojų kompensaciją, net ir darbuotojų mažinimo laikotarpiais. Ilgainiui tvirtos kompensavimo strategijos išlaikymas gali lemti didesnį pasitenkinimą darbu, lojalumą ir geresnius darbuotojų, kurie yra bet kurios sėkmingos įmonės pagrindas, veiklos rezultatus.