Emvadara, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Emvadara DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje apžvalgoje, remdamiesi trijų skirtingų metų - 2021, 2022 ir 2023 - duomenimis, analizuosime įmonės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. pabaigoje įmonė iš viso turėjo 38 darbuotojus, kurie per metus išaugo -25,5 %. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 783 eurai, o šis rodiklis, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo -21,1 %.

Kitais metais, t. y. 2022 m., įmonė turėjo 25 darbuotojus, o tai reiškia, kad, palyginti su 2021 m. duomenimis, darbuotojų skaičius per metus sumažėjo dar 34,2 %. Kalbant apie darbuotojų atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 803 eurų, t. y. metinis augimo tempas sudarė +2,6 %. Šis darbo užmokesčio augimas yra teigiamas organizacijos finansinės būklės ir darbuotojų pasitenkinimo rodiklis.

Artėjant 2023 m. pabaigai, bendrovės dinamika darbo vietoje rodo, kad darbuotojų skaičius gerokai sumažės. 16 darbuotojų, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo -36,0 %. Nepaisant šio reikšmingo darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 1121 EUR, o tai yra įspūdingas metinis +39,5 % padidėjimas. Toks didelis atlyginimų padidėjimas gali reikšti, kad likę darbuotojai susiduria su didesne atsakomybe už darbą arba turi daugiau specializuotų ir paklausių įgūdžių.

Apibendrinant galima teigti, kad laikui bėgant Bendrovės darbuotojų skaičius nuolat mažėjo, o darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo. Sumažėjęs darbuotojų skaičius gali reikšti, kad pastangos arba verslo reorganizavimas gali sumažėti, o didėjantis darbo užmokestis gali būti strategija, kaip išlaikyti ir pritraukti geriausius talentus konkurencingoje darbo rinkoje. Toliau stebėti darbo užmokesčio tendencijas ir darbuotojų skaičių yra labai svarbu, kad būtų galima suprasti įmonės veiklos kryptį ir būti informuotam apie galimus sektoriaus ar pramonės pokyčius, kurie greičiausiai turės įtakos Bendrovės darbo jėgos dinamikai.