Vigantiškių statyba, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Vigantiškių statyba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 16 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 59 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 206 EUR, t. y. 6,2 % didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė 16 darbuotojų darbo jėgą, o jos metinis augimas nebuvo didelis. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 4,7 proc. ir siekė 1 262 eurus.

Padėtis pasikeitė 2023 m., nes Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 37,5 proc. ir siekė 22 darbuotojus. Per vienerius metus vidutinis darbo užmokestis išaugo 102,3 proc. ir siekė 2 553 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo (-59 %), tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo dėl 6,2 % padidėjimo per metus. 2022 m. darbuotojų skaičius išliko stabilus, tačiau vidutinis darbo užmokestis vis tiek padidėjo 4,7 proc. Tada, 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 37,5 %, o vidutinis darbo užmokestis išaugo dar labiau - 102,3 %. Tai rodo, kad pasikeitė bendrovės strategija, pagal kurią daugiau investuojama į savo darbuotojus ir siūlomi didesni atlyginimai darbuotojams.

Atsižvelgiant į bendrovės augimo tendenciją, susijusią su 2022 m. ir 2023 m. vidutiniu atlyginimu, akivaizdu, kad išlaidos atlyginimams tapo reikšmingu viso įmonės biudžeto veiksniu. Tai gali lemti būsimus verslo strategijos pakeitimus, nes bendrovė siekia išlaikyti savo finansinę būklę ir subalansuoti didėjančias darbo užmokesčio išlaidas bei padidėjusį darbuotojų skaičių. Metinis darbuotojų skaičiaus ir su personalu susijusių išlaidų augimas gali paskatinti bendrovę įvertinti strateginius sprendimus dėl įdarbinimo, darbuotojų išlaikymo priemones ir optimizuoti savo darbo užmokesčio struktūrą, kad būtų užtikrinta efektyvi ir motyvuota darbo jėga, kartu valdant galutinę eilutę.