Žemaitijos turizmo informacijos centras, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Žemaitijos turizmo informacijos centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2022 m. sausio 1 d. Bendrovė iš viso turėjo 8 darbuotojus, t. y. 14,3 proc. daugiau nei prieš metus. Šis augimas reiškia, kad padidėjo darbuotojų skaičius.

Lygindami 2021 m. gruodžio 31 d. ir 2022 m. gruodžio 31 d. duomenis matome, kad Bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 13,7 %, o 2022 m. jis siekė 1805 EUR. Ši pelno augimo tendencija yra teigiamas Bendrovės fiskalinis rodiklis.

Be to, nagrinėjant 2021 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d. duomenis, matyti, kad darbuotojų skaičius išlieka gana stabilus - abiem laikotarpiais dirba 8 darbuotojai. Tai rodo, kad Bendrovės darbuotojų skaičius pasiekė plokščią lygį ir nepatiria didelių personalo lygio svyravimų.

2021-2023 m. Bendrovės vidutinis darbuotojų darbo užmokestis nuosekliai didėjo. Užfiksuotas 7,9 % padidėjimas, o 2023 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 1947 eurus.

Įprasta, kad toks darbo užmokesčio augimas gali reikšti didesnį pasitenkinimą darbu, taip pat paaštrėjusius darbdavių ir darbuotojų santykius, dėl kurių padidėja produktyvumas ir išlaikomi darbuotojai.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė stengiasi ne tik didinti savo darbuotojų skaičių, bet ir didinti darbuotojų atlyginimus. Įmonės užimtumo rodikliai yra stabilūs, o atlyginimai didėja. Šis bendras požiūris ilguoju laikotarpiu skatina darbuotojų pasitenkinimą ir verslo sėkmę. Tačiau tokių tendencijų tęsimas ateinančiais metais bus labai svarbus tvariam Bendrovės augimui ir plėtrai.