KILIMAI, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KILIMAI DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse matome konkrečios bendrovės 2021, 2022 ir 2023 m. darbuotojų ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. pabaigoje įmonė turėjo 6 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, per metus padidėjo 50,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1664 EUR, t. y. 3,9 % didesnis nei praėjusiais metais.

Pereinant prie 2022 m., darbuotojų skaičius išliko toks pat - 6. Tačiau metinis augimas nebuvo, nes darbuotojų skaičius išliko nepakitęs. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 1863 EUR, t. y. 12,0 % daugiau nei praėjusiais metais.

Artėjant 2023 m. pabaigai, galima pastebėti reikšmingus bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio pokyčius. Darbuotojų skaičius išaugo iki 10, t. y. 66,7 proc. per metus. Toks spartus darbuotojų skaičiaus augimas gali rodyti bendrovės sėkmę ir plėtrą. Atitinkamai gerokai padidėjo ir vidutinis darbuotojų darbo užmokestis - iki 2513 EUR. Dėl to per metus išaugo 34,9 %.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per trejus ataskaitinius metus šios bendrovės darbuotojų skaičius gerokai išaugo, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. 2023 m. duomenys atspindi sparčiai augančią bendrovę, kurios atlyginimai gerokai padidėjo, o tai gali pritraukti ir išlaikyti stiprią darbo jėgą. Svarbu pažymėti, kad šie duomenys pateikiami tik trumpą laiką ir turėtų būti nagrinėjami kartu su platesnėmis pramonės tendencijomis ir rinkos jėgomis.